Valdipierre

natuursteen projecten

Referenties

Valdipierre is absoluut gespecialiseerd in natuursteen projecten. Voor uw natuursteen projecten nemen wij het volledige traject onder onze hoede. Wij meten de natuursteen minutieus op en leveren u 3D plannen aan. Voor deze stap gebruiken wij de meest geavanceerde radar scanning en 3D visualisatie technieken. Vervolgens volgen wij nauwgezet het productieproces en leveren u on site de bestelde stukken.

Desgewenst verzorgen wij tevens de plaatsing van de stukken. Rond deze plaatsing kunnen dan nog andere werfactiviteiten gekoppeld worden, zodat voor de opdrachtgever een geheel kan aangeleverd worden.

Wij zijn een relatief kleine, gespecialiseerde speler in de natuursteensector. Maar gespecialisserd betekent absoluut niet duur, integendeel. Wij beheersen dermate de opdracht, en beschikken over de toptechnologie in de sector dat 85% van onze offertes spontaan wordt omgezet in bestellingen. U bevindt zich aan de bron.

Door de jaren heen zijn heel wat contacten gelegd bij toeleveranciers, zodat wij binnen de sector ook wel één en ander kunnen laten bewegen rond ruw materiaal.